04 marraskuuta 2012

Enkeleitä ja eläviä kuolleita

Multa meinas mennä tänä vuonna Halloweenit aivan ohi, koska melkein kaikki kyseisestä juhlasta tykkäilevät ystäväni asustelevat Kemissä. Olinkin tosi onnellinen kun sain Anetelta viestillä ehdotuksen, että juhlistettaiskos vähän tätä kivaa päivää pukeutumisen merkeissä. ;-) Ennen Tivoliin lähtöä kokoonpano näyttikin tältä:








Näillä naamoilla mentiin sitten sinne baarinkin ja sain kyllä muutamia katseita osakseni, sillä tosi harva oli pukeutunut, vaikka kyseessä Halloween bileet olivatkin. :-D Ehkä paras oli se, kun yks mies meinas törmätä muhun kun se ei katsonut eteensä ja se alkoi jo muka pahoittelemaankin, mutta kun se näki mun naaman niin se huudahtikin vain, että: "NO HERRA ISÄ!" Myös portsarilla meni tavanomaista kauemmin, kun se yritti verrata mun henkkareiden kuvaa tähän pärstään, kyllä se sai silmiään siristellä. :-D Henkilökunta (portsareita lukuunottamatta) oli kuitenkin onneksi pukeutunut, ja ne kävikin joraamassa mun ja Aneten kanssa pariin otteeseen. Oli kyllä hauska ilta ja tanssittuakin tuli - tällä kertaa mustissa kiiltonahka maihareissa. Haha.

Oltiin aikalailla tappiin asti, ja sitte päädyttiin heselle syömään, koska kaikkialla muualla oli ihan törkee jono. Suunnitelmana oli, että taaperretaan siitä taksitolpalle ja mennään kotiin, mutta kyllä meinas silmät tippua päästä kun sinne tolpalle lähdettiin kävelemään. Siellä oli semmonen 100 metrin ihmisjono, ja kun soitettiin taksiasemalle, niin sieltä sanottiin, että meidän pitäis oottaa puolitoista tuntia ennen ku saadaan edes mitään taksia! Ihan järjetöntä, mulle ei oo koskaan käyny Oulussa näin. :-D Ulkona oli hyisen kylmää ja sato vettä. Keltään ei tuntunu saavan kyytiä ja pojat koitti jopa liftata, mutta kuka nyt aamuyöllä tän näkösiä hiippareita kyytiin ottaa, hahhah. Loppujen lopuks Aneten kämppis suostu hakemaan meidät Torinrannasta, huh.♥ Voin kertoa, että sen tunnin sateessa seisoskelun jälkeen (ihan liian vähäisissä vaatteissa) oli aika ihanaa päästä lämpimään autoon ja sen jälkeen käpertyä kotona peiton alle. Elämän pienet ilot.

Nyt pitääkin nautiskella tästä leppoisasta sunnuntaista oikein kunnolla, sillä huomenna alkaa työt päiväkodilla, iik! Jännittää ihan pikkusen, mutta eiköhän se ihan hyvin mee. :-)

Translate: All Hallows Eve. Some wine, dressing up and good friends - perfect. 

1 kommentti:

  1. tosi upea meikki! :) taitaa olla tämän vuoden halloween-villitys, kun samanlaisia kasvomaalauksia näkynyt parissakin blogissa :-)

    VastaaPoista