19 huhtikuuta 2012

kikkaran käkkärä.

Dippadappa daa, huomenna on viiminen koulupäivä! Sen jälkeen tarvii käyä lukiolla ja ammattikoululla vaan  kesäkuussa sen verran, että saa haettua ne hassut paperilappuset ja laitettua lakin päähän. Mulla on ens maanantaina 20-vuotis syntymäpäivä, mutta tällä hetkellä ikäkriisi ei vaivaa mua läsnäolollaan - katsellaan uudestaan sitten ens sunnuntaina.

Miettikää miten kiva juttu synttärit sillon pienenä oli. Sai paljon onnittelukortteja ja lahjoja ja pidettiin synttärikemut missä oli kaikkia kivoja leikkejä, pelejä ja kilpailuita. Isi leipo valmiiksi kakut ja herkut, ja itse sai vain istua valmiiseen pöytään ystävien kanssa ja syödä hienoista kertakäyttölautasista, jotka oli tarkasti valittu jonkin teeman mukaan.

Nyt kun on jo "iso", niin pitääkin itse leipoa ja kutsua isi syömään kakkuja. Hassua tää elämä.



Tänään heräsin 05.45 ja nousin sängystä kuin raketti - ilman torkutusta! Menin vessaan ja kiharsin hiukset ennen kouluun lähtöä. Eriskummallista. Yleensä nukun niin pitkään kuin mahdollista ja aamurutiineihin kuuluu hampaiden harjaus, pikameikkaus ja hiusten laitto ponnarille. Sen jälkeen pitääkin jo kiirehtiä bussiin. Ehkä oon tulossa jo vanhaksi? Hahhah.






Koulun jälkeen pistäydyin kaupassa, ja oli pakko ostaa tuota uutta Fazerin suklaata! Ei se kuitenkaan ollu niin hyvvää ko luulin, mutta ei se haitannu. Lötkähdin sängylle ihanaisen iPadin kanssa ja katoin pari jaksoa Simpsoneita. Oon ollu tänään kyllä ahkerakin! Sain mun portfolion valmiiksi, joten maanantaina saankin sitten pitää vapaapäivän. Siis jos muistan ottaa sen portfolion huomenna mukaan. :-D

Tatu osti muuten pari päivää sitten myös uuden tikkataulun, ja tuolla se taulunen nyt sitten koristaa kivasti meidän makkarin seinää. Oikein on persoonallinen sisustuselementti, eikö? Mm-m.


Nyt mun pitäis alkaa vähän siivoilemaan, koska huominen päivä kuluu todennäkösesti ruokaostoksia tehden ja kakkusia leipoen. BLAH.

Mukavata torstai-iltaa! :-)


Translate: My day was made of curly hair, Strawberry&Vanilla chocolate, The Simpsons and the company of my lovely cat. We also have some new "art" on our bedroom wall, as you can see. :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti