04 elokuuta 2013

Kesän paras viikonloppu (tähän asti) osa 2/2

Hyisen teltassa nukutun yön jälkeen noustiin aamulla ylös kahdeksan aikoihin ja pakattiin kaikki tavarat takaisin autoon. Hampaiden pesun ja suihkujen jälkeen suunnattiin Hotelli Onnen Tähteen aamiaiselle.




Kyläkauppa ja muut liikkeet aukesivat sunnuntaina vasta klo 12, joten meillä oli aamiaisen jälkeenkin vielä useampi tunti aikaa kulutettavana. Päätettiin katsastaa mitä tekemistä alueelta löytyisi ja ensimmäisenä päädyttiinkin ajelemaan segwaylla! :-D




Ajaminen oli aluksi vähän pelottavaa, mutta yllättävän helppoa! Segwayhommien jälkeen käytiin vielä pikaisesti kyläkaupalla tekemässä viime hetken ostokset, ja sitten olikin aika suunnata auton nokka taas Oulua kohti. Ajeltiin aika leppoisasti ja pysähdyttiin aina välillä kivan näköisiin paikkoihin. Ensimmäisenä löytyi kiva pikku uimaranta. Rannalla oli myös pieni rantasauna, jota sai vuokrata omaan käyttöönsä.



Seuraavaksi päädyttiin pienelle lentokentälle. Kaikki koneet oli ihan älyttömän siistejä, ja viihdyttiinkin paikan päällä tovi niitä ihaillen. 




Pian taivas alkoi kuitenkin näyttää myrskyn merkkejä, joten oli aika jatkaa kotimatkaa. Kotimatka sujui musiikkia kuunnellen, mukana laulellen ja pitihän välillä vielä pysähtyä syömäänkin, hehe. Kaikenkaikkiaan tuo kesäinen viikonloppu oli ihan hurjan hauska ja leppoisa. Tuollaisia pitäis viettää useamminkin. :-)

2 kommenttia:

  1. Sinulle on haaste blogissani!

    tytonmatkassa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti haasteesta, en ookkaan tuohon vielä osallistunu! :-)

      Poista